SABATON анонсират нов постоянен барабанист, готвят и нов албум

18 ное 2013, 13:25 ч. 483 / 6 4
пред./следв.
Шведските пауърметъли SABATON анонсираха присъединяването на барабаниста Hannes Van Dahl (екс-EVERGREY) към състава на групата. С това бандата иска да сложи край на слуховете и предположенията дали ударникът Robban Back ще се завърне или мултииструменталистът Snowy Shaw, с когото SABATON гостуваха при последния си концерт у нас, ще продължи да се изявява като сесиен барабанист в групата. Едновременно с това, музикантите съобщават и че до няколко седмици ще започнат записи за следващия си студиен албум. Повече подробности ще бъдат разпространени скоро.
sabaton new


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 18.11.2013 20:56:51 отговори + 0 0
Крайно време е да се успокоят нещата и при тях. Иначе това беше албума и концерта на годината! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D 18.11.2013 17:54:49 отговори + 0 0
Последният им албум кърти и извозва, страшни са! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.11.2013 17:48:13 отговори + 0 0
+1 за клавириста Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 18.11.2013 16:10:14 отговори + 0 0
Искам да си стабилизират състава най-сетне (макар, че Snowy Shaw си беше атракция за мен, да го видя на живо) и ако може, освен това, да си намерят и клавирист, защото не се чувствам комфортно като знам, че клавирите са семплирани, и се чуват от касетофона при живите изпълнения. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".