SABATON издават втори албум за Първата световна война - "The War to End All Wars"

15 авг 2021, 07:45 ч. 932 / 7 7
пред./следв.

   След "The Great War" от 2019 г. шведските пауърметъли SABATON анонсираха издаването на още един албум, посветен на Първата световна война.

   Дискът ще излезе чрез "Nuclear Blast" и ще носи заглавието "The War to End All Wars", по-долу може да придобиете представа за обложката. Музикантите от групата коментират, че основната причина за решението да повторят концепцията от предходната си творба, е че има "още толкова много истории" за глобалния сблъсък от началото на 20 век. Предстои да бъдат разпространени повече подрбности. 

 

 

sabaton

още за:

Sabaton


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 16.08.2021 10:24:37 отговори + 3 4
Спокойно, когато Сабатон се преместят в България, като понаучат малко български, и нашите деца ще се запалят по историята (доколкото "официалната" история е вярна, да не давам примери от света и от у нас) и хеви метъла! Мейдън ако са смесили хеви метъла с ръченицата ("The Trooper"), очаквам от Сабатон поне едно танково хоро да направят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 16.08.2021 09:32:01 отговори + 2 5
Тази група вече не се казва Сабатон. Казва се Саба "Абе тея няма ли направят песен за Дойран" Тон. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Keeper of the seven keys 15.08.2021 19:44:12 отговори + 7 0
Да направят парче за битката при Дойран 1918 година и подвигът на великия генерал Вазов! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 15.08.2021 14:46:22 отговори + 7 2
Но въпреки,че не съм им от най-отдадените фенове,не мога да отрека,че ми харесват.Просто не са от бандите на които купувам всичко което издадат.Също така са яка банда на живо...Знам,че в България са силни,имат брутално отдадени фенове...Абе добри са във своят занаят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Опърпан 15.08.2021 15:04:39 + 4 1
И аз така - не си пускам често техни парчета, но пък с удоволствие отново бих ги слушал и гледал на живо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 15.08.2021 12:05:47 отговори + 7 0
Преди десетина години бях чел в интервю с наша медия, не помня коя, че от групата били силно впечатлени от битката при Дойран, и май загатнаха за идея да запишат песен за това. Любопитно ми е кога и дали изобщо ще го направят, честно казано. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MetalHeadbanger 15.08.2021 14:22:30 + 8 2
До колкото си спомням беше в Про-Рок.Иначе не съм им най-големият фен,но ако напишат песен за нашите битки ще съм щастлив...Нашата славна история има с какво да се похвали.Тогава сме имали истински герои,докато сега имаме подлоги на чужди интереси... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".