SABATON отправят видеопослание към българските фенове

29 яну 2017, 15:25 ч. 1140 / 5 3
пред./следв.

   Шестият концерт на SABATON в България за последните осем години, този път - с германските ветерани ACCEPT, ще се състои на 10 март в "Интер Експо Център". Както знаете, зала "Универсиада" се оказа малка, за да побере всички желаещи да видят двете банди. Билетите са в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн). Заедно с двете банди ще ни гостуват и шведските "адвенчър метъл" герои TWILIGHT FORCE.

   Фронтменът на SABATON Joakim Broden отправи специално видеопослание към българските фенове по повод събитието, което може да видите (ако имате профил във "Фейсбук") на този адрес.

 

още за:

Sabaton


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


минус 29.01.2017 19:18:03 отговори + 7 8
Цъкнах минус, щото са го пуснали това само за хора с профил във ФБ. Много юнашка войнишка постъпка. Но на концерта ще отида и ще им отдам чест заради тази постъпка! Ще извадя от тавана и ботушите на дядо (царски офицер) и ще тропна с токове. За късмет на Сабатон сабята му е загубена Че ако им се появя с истинска сабя сигурно ще напълнят гащите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хм 30.01.2017 10:20:19 + 1 2
доста забавно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........ 30.01.2017 19:02:56 + 4 2
Дядо ти може и да е бил царски офицер, ама ти си един най-обикновен трол. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".