SABATON получават специална доставка от крал Карл XII (Carolus Rex)

5 дек 2018, 22:48 ч. 1524 / 5 11
пред./следв.

   Шведските хеви/пауър метъл герои SABATON пуснаха на пазара "платинено" издание на албума си от 2012 г. "Carolus Rex" на 30 ноември чрез "Nuclear Blast".

   Концептуалният диск е свързан с историята на Кралство Швеция между 1561 и 1721 г. и по-специално - крал Карл XII (Carolus Rex). Интересно е, че творбата се сдобива с четворно платинен статус в родината на музикантите точно 300 години след смъртта на бележития владетел през 1718 г.

   Сега, по-долу, може да гледате видео, което показва как SABATON получават специална доставка от Carolus Rex. Крал Карл XII се е завърнал в бившето си кралство след 300 години, за да поздрави групата за успеха на албума "Carolus Rex".

 

 

още за:

Sabaton


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анунимен 6.12.2018 17:32:36 отговори + 6 7
Престанете да хейтвате , който иска да слуша трансджендър диско да си го слупа ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

комисара трашър 6.12.2018 12:18:34 отговори + 6 12
Тия Сабатон сами ли си дават наградите вече ?Странна работа или просто поредния театър .? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 6.12.2018 11:39:57 отговори + 15 2
Хейтъри винаги ще има, но на баба ви Яга са група любима (и други любими си има). Клипчето с краля е забавно.
Щом някоя група стане по-известна, събира и фенове и анти-фенове - това е нормално.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 6.12.2018 10:08:40 отговори + 15 2
Обичам ги, правят супер музика. "Carolus Rex" е много добър албум и заслужава да бъде платинен. А оня отдолу мое спокойно да се гръмне. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 7.12.2018 11:41:15 + 0 2
*крадът, супер музика Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 5.12.2018 23:46:58 отговори + 14 15
Май заради подобни простотии, които вършат групите, все по някое време хората започват да ги мразят и/или да се е**ват с тях за щяло и нещяло. Примери в историята на музиката има много... "Доставка" от Карл XII-ти, честно ли? Сигурно вече и в собствената им страна ги мислят за идиоти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Айнцу Цвайнцу 6.12.2018 08:47:43 + 16 4
Ама и ти честно ли?
Върховна простотия. Ужас, невиждано, светотатство. Земята ще се разтвори и ще ги погълне.
Ама преди това ще погълне БГ разбирачи като тебе, които се взимат много на сериозно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 6.12.2018 11:38:36 + 5 9
@Айнцу Цвайнцу. Ако да речем Епизод направят еквивалент на сабатонската кинематографийка с Цар Симеон I например, нямаше ли да е същата глупост? Говориш така, щото си фен на Сабатон и си въобразяваш, че съм казал нещо срещу тяхната музика или въобще не си схванал за какво говоря? Да, пич, има неща които са сериозни и историята е едно от тях, но от всеобщ нихилизъм и баране на к*рове, хората започват да маргинализират важните неща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Айнцу Цвайнцу 6.12.2018 13:40:31 + 9 0
Не ми дреме особено за сабатонската музика.
А ти близък семеен приятел ли си на Карл XII?
Историята била сериозно нещо и не можело така.
Тука тотално се о*ра.
Сигурно няма исторически комедии /кеф ти в киното, кеф ти в театъра, кеф ти в литературата/, скечове и какво ли още не...
Хайде върви сега да плюеш по създателите например на Ало-Ало.
Да правят комедия от Втората световна, в която са загинали десетки милиони.
Аууу ужас!
Заради подобни простотии, които вършат сценаристите, режисьорите и артистите, все по някое време хората започват да ги мразят и/или да се е**ват с тях за щяло и нещяло.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 6.12.2018 14:47:39 + 1 8
@Айнцу Цвайнцу. Много си далеч от тва за което говоря и поне по изказът ти личи, че си още ученик. Скечове и комедии ще има и не е болката в жанра, а в самата идея - тъпа и унизителна в конкретния клип, но нейсе. Въобще няма да коментирам примера ти с Ало-Ало, който е крайно неадекватен. Болката е в теб и в синдрома от който страда бая народ - И.Б.Б.К. https://www.youtube.com/watch?v=LRDZOGooXnk Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Айнцу Цвайнцу 6.12.2018 14:58:37 + 6 0
Пак си много далече от истината.
А на мене ако "от изказът ми личало" нещо, то от твоя личи, че не си бил в час, когато сте учили правопис. Следователно не си бил и в много други часове. Пък си седнал акъл да даваш и да се правиш на много умен и начетен.

За кого е "унизително" клипчето на Сабатон, смешко? За тебе, за баба ти, за дядо ти, за майка ти, за прапрапрабаба ти или за кой там от шведската ти рода е "унизително" бе?

Примерът с Ало Ало е точно на място. Нали историята била нещо "много сериозно". Сериалът си прави майтап с най-най-най-сериозната част от историята. Ти каза, че не можело. Сега не бил точен примера. Не ти изнася не = не е точен
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".