SABATON правят импровизиран джемсешън в "Rock It"

17 мар 2013, 23:45 ч. 457 / 5 10
пред./следв.
В деня преди четвъртия си концерт у нас шведската "танкова бригада" SABATON участва в бифорпарти в клуб "Rock It" в София, заедно с придружаващите ги на турне швейцарци ELUVEITIE. Любовта между музикантите и българските им фенове не е от вчера и скрепявана на/под маси и с тежки чаши неведнъж ;-) Настроението в "Rock It" е явно толкова приповдигнато, че без да е предвидено в програмата SABATON излязоха на сцената на клуба за импровизиран джемсешън. Ако не сте на мястото, не съжалявайте - все още може да си осигурите присъствие утре в зала "Универсиада" в столицата.
sabaton - rock it live

още за:

Sabaton


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 19.03.2013 11:14:45 отговори + 0 0
А аз за пореден път се убедих, че за хората е важно да си мрънкат за нещо, а как стоят нещата наистина никой не го интересува.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Десита 19.03.2013 10:24:58 отговори + 0 0
Аз, честно да си призная не съм фен на Sabaton, но отидох с огромно желание както в Rock It, така и на концерта. Определено в клуба останах очарована от ELUVEITIE, такива лъчезарни пичове отдавна не бях срещала, раздаваха автографи на поразия, снимахме се стях без никакви проблеми, лафихме, но Sabaton толкова игнорираха феновете си, че не е истина, незнам само защо обвиняват само българските организатори, ако групата са пичове, нищо няма да им попречи да си купонясват с хората. За пореден път се убедих, че тия " звезди " са се взели прекалено насериозно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.03.2013 15:13:20 отговори + 0 0
като изключим, че българските организатори на бифор партито не стават за нищо, добре че Елювейте отсрамиха вечерта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.03.2013 08:51:18 отговори + 0 0
думата "швеци" не я бях чувала..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.03.2013 00:59:31 отговори + 0 0
"Министершата" типично по министерски въобще не е в час Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Силно разочарован фе 18.03.2013 00:57:52 отговори + 0 0
Най-безобразното "парти" на което съм била!!! Особено с това, което съм свикнала да виждам от Сабатон. То всъщност аз не видях групата, която беше на метър от мен,а само напомпаните гърбове на градовете на Рок ит. Единственото хубаво на това "парти" беше ,че бирата е студена.Oсвен разликата в стиловете на двете групи,беше и осезаема разликата и в отношението към тях и техния контакт с феновете.Силно се надявам утре този лош спомен да бъде забравен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дарк По Балкански 18.03.2013 00:48:32 отговори + 0 0
Е сега вече да съжали човек,че не е Софийско чадо...
Голямо събитие си е концерта!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Марта Министершата 18.03.2013 00:41:03 отговори + 0 0
Pagans????? стига бе!Особено швеците.....двете групи са обединени на турне на принципа Швеция - Швейцария - все едно....а стилово - никак. А инак швейцарците ме радват... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.03.2013 00:14:29 отговори + 0 0
Любовта между музикантите и българските им фенове не е от вчера и скрепявана на/под маси и с тежки чаши неведнъж. Хахаха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.03.2013 00:03:34 отговори + 0 0
SWWEEDDIISSHHH PAAGGAANNNSSSS !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".