SABATON представят новия си видеоклип "Bismarck"

22 апр 2019, 21:24 ч. 2430 / 7 8
пред./следв.

   Както ви съобщихме, шведските пауърметъли SABATON, които са едни от рекордьорите по брой концерти в България, ще издадат новия си, девети албум това лято. Дискът е озаглавен "The Great War" и ще се разпространява на музикалния пазар чрез "Nuclear Blast".

   Преди броени минути музикантите представиха новата си песен "Bismarck" - самостоятелен сингъл, който няма да бъде част от предстоящата им студийна творба. Посветени на линейния кораб "Бисмарк", песента и видеото към нея разказват историята на немския плавателен съд, потънал по време на Втората световна война.

   Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн видеото към "Bismarck". Парчето е записано заедно с Jonas Kjellgren, който е отговорен и за миксирането на "The Great War". Видеото е режисирано от Matthias Hoene и продуцирано от "Wargaming".

още за:

Sabaton


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


............ 23.04.2019 20:22:42 отговори + 3 2
Парчето е добро. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

БлекМетълХипстър 23.04.2019 08:32:02 отговори + 3 8
Излезе ли траклиста за този албум има ли песен за Радецки или Левски или Шипка?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 23.04.2019 09:20:30 + 5 2
Излезе отдавна. Ти къде блееш? Каква ти песен за Радецки. Първото отвличане на кораб в историята. Поне в нашата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Огън 28.04.2019 22:15:54 + 0 0
Лъвът е известен с товам,че е силно и агресивно животно.но в същото време е изключително мързеливо и предпочита другите да му свършат работата перфектен символ за България. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Критик 23.04.2019 08:00:47 отговори + 6 2
Е можеше групата да не я снимат на някакво рибарско траулерче.
Exodus снимаха клип на самолетоносач. Sabaton да не са по-долу.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 22.04.2019 23:52:09 отговори + 13 7
Тук се изненадах приятно ! Харесвам ги много, но последните два албума сякаш малко по-скучни бяха от първите три, а Carolus Rex засега е най-добрият им албум изобщо. Не говоря за чартове, а за самата музика.

Дори бих казал, че приликата в рифа с този на Iron Maiden - “The Sign of the Cross”, не ме дразни колкото тази на новата песен на Accept с всичко на AC/DC. И в двата случая е прекалено очевидно, за да е случайност, но тук някак си по-добре се е получило, защото пак си е Sabaton. Предполагам , че нарушаването на ритъма през - година - албум,който спазват отдавна, е проработило в тяхна полза, защото са имали повече време да си обмислят идеите и да прецизират композициите
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.......... 23.04.2019 09:39:52 + 9 3
Ми то и онова си е Accept, ама нали трябва да философстваме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 23.04.2019 14:14:08 + 5 3
И после бай ви Киря лош бил накрая ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".