SABATON представят новия си видеоклип "Fields of Verdun"

3 май 2019, 14:12 ч. 1092 / 7 4
пред./следв.

   Шведската бойна машина SABATON ще издаде новия си, девети студиен албум през юли. Дискът е озаглавен "The Great War" и ще се разпространявва на музикалния пазар чрез дългогодишния лейбъл на групата "Nuclear Blast". С излизането му бандата отбелязва и своята 20-годишнина.

   Творбата е записана с продуцента Jonas Kjellgren в "Black Lounge Studios". Jonas e отговорен и за миксирането на песните, а мастерирането е дело на Maor Appelbaum. Обложката е направена от Peter Sallai.

   Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн официалния видеоклип към песента "Fields of Verdun", която е част от предстоящата творба.

още за:

Sabaton


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Крокодила Гена 3.05.2019 19:07:54 отговори + 8 4
Преди 10 години в Универсиада имаше концерт на Hammerfall. Тогава подгряваха Bloodblound и Sabaton. Вчера гледах, че Sabaton ще правят северноамериканско турне. Подгряващи ще са им Hammerfall. Fields Of Verdun нагледно обяснява защо нещата са се обърнали наопаки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сфинкс 3.05.2019 17:06:43 отговори + 3 5
Следващия албум за Втората световна, а по-следващия за Третата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 3.05.2019 15:54:51 отговори + 5 1
Песента е хубава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.......... 3.05.2019 14:22:24 отговори + 8 0
Доволно, тоя албум май ще се получи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".