SABATON представят новото си лирик-видео "The Attack of the Dead Men"

14 фев 2020, 19:03 ч. 1128 / 8 1
пред./следв.

   Както знаете, шведската "танкова дивизия" SABATON издаде новия си студиен албум, озаглавен "The Great War", на 19 юли 2019 г. Дискът е девети поред в дискографията на музикантите и се разпространява на музикалния пазар чрез дългогодишния лейбъл на бандата "Nuclear Blast".

   Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн лирик-видеото към песента "The Attack of the Dead Men", която е част от актуалната творба.  

   "Атаката на мъртвите" е битка от Първата световна война, която се провежда в крепостта Осовец, в североизточна Полша, на 6 август 1915 г. Инцидентът получи името си от окървавения зомби вид на руските бойци, след като те бяха бомбардиран със смес от отровни газове, хлор и бром, от германците. Въпреки смъртоносното обгазяване, руснаците удържат крепостта до 18 август.

 

 

още за:

Sabaton


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Базил Фолти 14.02.2020 19:24:27 отговори + 5 4
Да идват, че ги позабравихме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".