SABATON пускат настолната игра "A Battle through History"

13 окт 2021, 08:26 ч. 1484 / 16 0
пред./следв.

   Шведските пауърметъли SABATON ще съчетаят в едно любовта си към военната история и желанието феновете им да се забавляват (а защо не и да научат нещо ново) с настолната игра "A Battle Through History: An Adventure With Sabaton", чиято премиера е на 13 декември.

   Всеки от играчите ще се превърне в "пътуващ във времето разказвач" (наречен "Sabaton"), който ще може да се връща назад във времената на епични битки и да разполага с легендарни герои и войски. Той ще се съревновава с другите, разполагайки стрелци, танкове, авиация, викинги и мн. др., с чиято помощ да завладява територии. Играчите могат и да събират "реликви", които увеличават знанията и точките им.

   Този, който събере най-силните войски, герои и реликви, печели играта. Тя може да бъде поръчана предварително от този адрес. Вижте и трейлър:

 

 

 

   Както знаете, SABATON ще гостуват отново у нас на 23 юли 2022 г. като хедлайнъри на фестивала "Hills of Rock" в Пловдив. На 4 март излиза новият албум на групата "The War to End All Wars", посветен отново на Първата световна война. В него най-сетне ще бъде включена дългоочакваната песен за битката при Дойран на българските войски, които неколкократно побеждават числено превъзхождащ ги противник.

 

още за:

Sabaton


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".