SABATON ще издадат EP трилогията "Echoes of the Great War", вижте лирик-видеото "Father"

30 сеп 2022, 17:20 ч. 552 / 7 1
пред./следв.

   Изглежда че два дългосвирещи албума не да достатъчни, за да се разкаж всички истории от Първата световна война, които SABATON искат да поднесат на своите фенове.

   Днес групата анонсира и трилогия от EP-та със заглавие "Echoes of the Great War", която отново е базирана на концепция за "Великата война". Музикантите коментират, че с мини-албумите ще приключат с творбите за глобалния конфликт. Концепцията на EP-тата ще бъде свързана с появилите се нови оръжия, военни тактики и др., появили се по време на ПСВ. Първата част от трилогията вече се разпространява дигитално.

   По-долу може да гледате онлайн лирик-видео към едно от новите парчета. Песента се казва "Father". Както знаете, при последното си гостуване у нас през юли SABATON представиха на живо и дългоочакваната песен за Дойранската епопея.

 

 

sabaton

още за:

Sabaton


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Щирлиц 1.10.2022 06:01:44 отговори + 5 3
Героично. 2 албума и 3 ЕР-та за ПСВ. После за ВСВ могат да направят 5 албума и 23 ЕР-та. И докато ги издадат вече ще е дошла и минала ТСВ и ще имат материал вовеки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".