SABATON ще си партнират с играта "World of Tanks"

12 юни 2017, 14:28 ч. 921 / 5 6
пред./следв.

   Шведската "танкова бригада" SABATON и онлайн мултиплейър играта "World of Tanks" обявиха, че ще си сътрудничат със съвместни инициативи в бъдеще.

   Предстои да бъдат разкрити подробности за начинанията на метъл бандата и компанията-производител на играта "Wargaming". Последната е сред спонсорите на наградите на британското списание "Metal Hammer" - "Golden God Awards". SABATON пък ще свирят на церемонията по връчването на 15-ите поред призове в Лондон, която ще се състои тази вечер, 12 юни, в зала "IndigO2".

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Прост българин 12.06.2017 21:21:08 отговори + 6 0
анти-терлик, да попитам каква услуга или добра реклама мислиш, че правиш на любимите ти групи с дивотиите, които пишеш. Постигаш точно обратния ефект.
Аз харесвам Сабатон, ама след твоите малоумия ме е срам да го напиша, да не си кажат хората, че съм като теб.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бримка на шошона 12.06.2017 20:06:33 отговори + 2 6
Пич ти си баш скъсн шошон! Чета ти коментарите и се чудя на дечковският ти/явно/ акъл. Да сравняваш Металика със Сабатон... метъл-чалгарите! @баси, тези даже не могат и да свирят професоинално. Още се чудя на Аксепт... Предпочитам Скарлет Аура на Могилово пред Сабатон. Определено! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 12.06.2017 15:45:23 отговори + 0 12
По принцип мразя всякакви MMO игрички - това за мен е като хероин за 12-годишни, та дори и по-зле в някои случаи. Без конкретна история, без смислена цел - просто убиваш, убиваш и убиваш, печелейки точки от това (и от време на време харчейки истинските точки на мама и тате за иначе безплатна онлайн игра). Колко готино нещо е войната! Но това не е сайт за игри и не е тук мястото да говорим за таива неща.

Ако трябва да бъда честен, останах леко разочарован от новината. Бих очаквал нещо подобно от Металика, а може би и от някоя зализана групичка на MTV, но не и от танкистите. От добрата страна, поне сега децата на 12 ще могат да понаучат нещо за Истинския метъл, псувайки в мазетата

П.С. Ще ми е наистина тъпо, ако Амон Амарт подпишат с "League of Legends".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 12.06.2017 14:39:45 отговори + 15 0
Очаквам сега анти-терлЪка да изпише 28 страници глупости. Дано след това психодиспансера да се самосезира и да го прибере. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 12.06.2017 15:46:32 + 0 10
Тъй вярно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 12.06.2017 16:32:38 + 9 0
анти-терлик, ти и от името на психодиспансера ли отговаряш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".