SABATON стартират "YouTube" канала "Sabaton History Channel"

9 яну 2019, 18:13 ч. 1041 / 4 3
пред./следв.

   На 7 февруари ще стартира нов "YouTube" канал - "Sabaton History Channel". По него ще вървят видеоклипове, в които ще се разказват историите, вдъхновили песните на SABATON. Групата работи съвместно с историците Indy Neidell и други от "YouTube" канала "TimeGhost History" за създаването на "Sabaton History Channel", който ще излъчва нов епизод, базиран на различно парче на SABATON, всяка седмица.

   По-долу може да гледате трейлър за създаването на "Sabaton History Channel", както и да се абонирате за него на https://www.youtube.com/channel/UCaG4CBbZih6nLzD08bTBGfw?sub_confirmation=1.

 

 

sabaton

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sheriff tBone 18.01.2019 22:50:28 отговори + 0 1
Колкото и да хленчите, не може да спрете нещо да се случи.
( https://www.youtube.com/watch?v=5SGTs-fjEIY )
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 9.01.2019 21:57:30 отговори + 18 16
Крайно време е и тия клоуни да направят последно турне. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 10.01.2019 20:30:52 + 5 2
Млади са, нема отърване... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".