SABATON-вечер в "The Black Lodge" на 19 януари

18 яну 2012, 13:07 ч. 428 / 12 5
пред./следв.
На 19 януари (четвъртък) от 20:00 ч. "Panzer Battalion Bulgaria" и метъл бар "The Black Lodge" - София имат удоволствието да ви поканят на една вечер посветена на шведската метъл машина SABATON. Очакват ви незабравими моменти с любимите песни, видео и разбира се томбола с награди, както и някои изненади. Време е редиците на батальона да се съберат отново под звуците на бойните химни. Вход - свободен.
Sabaton Night


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Борис 24.02.2012 10:49:09 отговори + 0 0
Ами дълго мислех как да ти го кажа, Анонимне господине, ама освен в прав текст, не открих друг начин. Не ми пука за мнението ти, само 'дето такава глупост не трябва да стои най-отгоре на коментарите. Йоакимчо може и да не може да пее, останалите може и да не могат да свирят, но с хъс и желание, както се вижда ясно, всичко се постига. Относно темите им за войните- ако не друго, поне е нещо оригинално. Или може би трябва да пишат за драконите и фантастичните земи? Или за любовта като една универсална и преексплоатирана тема? Или да наблъскат някакви думи без ред, колкото да не е без хич, текстове без смисъл, без история и без провокативен елемент? Това е каквото повечето групи правят. Sabaton са различни. А темите им за войната са интересни, пълни с верни и проверени факти. Защо да няма такива текстове? Особено след като подхождат на инструментала, колкото и да не могат да свирят.

Пак повтарям- във вокално отношение са трагедия, в инструментално- от 5 човека може и да се съберат 2/3 (словом- две трети), които да са добри на инструмента си. И въпреки това в тях има нещо, което ги е направило група номер 1 в моя списък и отдавна никой не може да ги измести. Наздраве, чичо!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.01.2012 23:29:44 отговори + 0 0
не съм чувал толкова жалка и наивна банда никога през целия си дълъг и многострадален живот.Обаче явно им се отплаща добре да експлоатират политкоретни теми в глупавите си опуси за 2-те световни войни.Особено за едната...В музикално отношение..по добре да замълчим.Наздраве,пубери Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kreator 18.01.2012 13:59:30 отговори + 0 0
Там съм ...ще се смажем мн брутално. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ostrogoth 18.01.2012 13:50:36 отговори + 0 0
Sabaton - о,не,не... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.01.2012 13:30:28 отговори + 0 0
Sabaton - олеле... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".