Събралите се KING KOBRA ще запишат албум с нов вокалист

14 дек 2009, 07:39 ч. 124 / 1 3
пред./следв.
На концерт на 12 декември барабанистът Carmine Appice (SLAMM, VANILLA FUDGE, ROD STEWART, OZZY OSBOURNE, TED NUGENT, KING KOBRA) е свирил заедно с оригиналния китарист на KING KOBRA David Michael-Phillips и членове на SIN CITY SINNERS. Изненадата е дошла с представянето на новия вокалист на реформираните KING KOBRA - Paul Shortino (ROUGH CUTT, QUIET RIOT). От сцената групата е обявила, че планира и да запише нов албум в този си състав.

още за:

King Kobra


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


AryanRocker 19.12.2009 13:57:46 отговори + 0 0
Неее една залязла велика банда се събира с един велик вокалист това е новината най голямата НОВИНА! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 15.12.2009 12:11:26 отговори + 0 0
това е страхотна новина,а и съм голям фен на Кермин Епис,който е велик музикант ,а също така е бил учител на Карл Кенеди-един от любимите ми барабатисти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дъфф 14.12.2009 12:52:56 отговори + 0 0
Яко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".