Съдебен психолог: "Randy Blythe има проблем при контрола над емоциите си"

4 мар 2013, 20:58 ч. 240 / 3 8
пред./следв.
Отложеният от миналия месец заради заболяване на ключов свидетел съдебен процес срещу фронтмена на LAMB OF GOD Randy Blythe в Чехия продължи днес, 4 март. Както знаете, певецът е обвинен в убийство на фен по време на концерт през 2010 г. При опит за стейдждайвинг Blythe е избутал Daniel Nosek от сцената, който при падането е наранил главата си и починал около месец по-късно.

   Назначеният от съда криминален психолог Tereza Soukupova е дал показания, че при тестовете Blythe е демонстрирал, че има проблем да контролира емоциите си. Според Soukupova, проблемът не е сериозен и музикантът не е душевно болен, но не винаги поема отговорност за действията си и понякога прекрачва "социалните норми". Извадени са факти от миналото на Randy, когато той е бил глобяван в САЩ за превишена скорост и уриниране на публично място.
   Втори психолог, посочен от защитата, е казал, че Randy Blythe не влиза в никой от моделите за антисоциално поведение. Дори и в затвора, където би било нормално това да се случи, той не е се е държал агресивно.
   Очаква се утре да е ясна присъдатата на тричленния съдебен състав. Освен че е заплашен от лишаване от свобода за дълъг срок, Blythe е изправен и пред иск за обезщетение от родителите на Nosek в размер на 10 млн. чешки крони (около 530 000 щатски долара).
randy blythe съд


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 13.03.2013 18:11:31 отговори + 0 0
МНОО ЯСНО БАТЕ РАНДИ Е НЕНОРМАЛЕН

САМО LAMB OF GOD
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Morbid Angel 5.03.2013 12:32:00 отговори + 0 0
Приемам корекцията. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пияна Вишна 5.03.2013 11:54:39 отговори + 0 0
Morbid Angel - 2013-03-05 09:46:27
"Tereza Soukupova е дал показания" - вие съвсем не сте наясно с родовете, май ...
----

Правилно си е формулирано - "Назначеният от съда криминален психолог... е дал показания...". Това, че въпросният психолог е жена, е друга тема. Нещо не си наясно с родовете
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.03.2013 10:34:58 отговори + 0 0
Тая Тереза сигурно е някаква сдухана лелка, която висчките би ни диагностицирала със сериозно прихични разстройства защото слушаме метъл и това според нея е признак за това, че не можем да контролираме емоциите си. Заключението и звучи супер тъпо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Morbid Angel 5.03.2013 09:46:27 отговори + 0 0
"Tereza Soukupova е дал показания" - вие съвсем не сте наясно с родовете, май ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Stakkata 5.03.2013 09:19:23 отговори + 0 0
Само не ми е ясно защо точно продължават да го държат отговорен... И то за какво, за това че оня си е ударил главата и е прекалено тъп да отиде на лекар? Починал месец по - късно, ми да беше отишъл още след концерта. Според мен нямат никакво право да го държат отговорен за смъртта на някой обезумял и сигурно пиян (по време на концерта) фен, който след инцидента умира 1 МЕСЕЦ по-късно. Ще ме извиняват много. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.03.2013 00:42:04 отговори + 0 0
Тези ако не го пуснат не знам... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rado 4.03.2013 21:42:39 отговори + 0 0
Абе пускайте го Randy к'во е виновен вече 2 години го мъчете !! Да го оставят.Той к'во да направи като някъв се качва на сцената и почва да се блъска !! Ми и аз бих направил това !! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".