Съдят ANTHRAX за 1 млн. долара за дизайн на пуловер

6 фев 2016, 10:53 ч. 1354 / 6 5
пред./следв.

   Художникът и бизнесмен Aaron Cummins е завел съдебен иск срещу ANTHRAX в размер на 1 млн. долара заради дизайна на т. нар. "The Ugly Hanukkah Sweater". Според Cummins, той е създал дизайна през 2012-а и е го е регистрирал в американското патентно ведомство година по-късно. Вариантът с лого на ANTHRAX се е появил миналия септември и се продава чрез Rockabilia.com. Това се е случило без да бъдат откупени правата за дизайна. От своя страна, Rockabilia.com твърдят, че са купили пуловера от компанията "Global Merchandising Services". Искът на Cummins е и срещу последната. Според адвоката на Rockabilia.com, мърчандайз компаниите е трябвало да уредят правата помежду си. Предстои да бъде оповестено решението на съда.

 

още за:

AnthraxAaron Cummins


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Малии... 10.02.2016 15:34:48 отговори + 0 0
Евреи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 8.02.2016 09:35:34 отговори + 2 0
Евреи се съдят за пари. Никаква изненада. Но къде е замесена тук групата не разбрах. Някой си произвел пуловер с лого на Антракс и го продавал. Да не го е оплел Скот Ян тоя пуловер?... А и групата едва ли ще види пари от мърчъндайза... Да са опраят ве... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

4LЕNIN 6.02.2016 15:36:28 отговори + 6 22
Много тъпа група Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 6.02.2016 14:36:44 отговори + 13 1
Нека осъдят и Васко (Азис) за злоупотреба с дамската униформа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pffffff 6.02.2016 11:32:30 отговори + 22 2
Еврейска глупава история... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".