SAINTED SINNERS издават албума "Back with a Vengeance" през февруари

22 дек 2017, 21:56 ч. 477 / 2 2
пред./следв.

   Германската банда SAINTED SINNERS, в която участва вокалистът David Reece (екс-ACCEPT/BONFIRE), и която осъществи осем концерта (единият с легендарния барабанист на DEEP PURPLE Ian Paice) в България през тази година, ще издаде нов албум на 16 февруари 2018-а чрез "El Puerto Records".

   Тъй като в настоящия състав на групата няма клавирист, в записите на диска със заглавие "Back with a Vengeance" участват двама гости - Angel Vafeiadis и Eric Ragno. Вторият е работил с Alice Cooper, Paul Stanley и Billy Gibbons. По-долу може да видите обложката на предстоящата творба:

 

още за:

Sainted Sinners


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анунимен 26.12.2017 03:07:07 отговори + 0 0
осъществили са 8 концерта ама друг път,
анонимници свирещи за по 100 евро....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Известен 28.12.2017 18:26:45 + 0 0
Совите не са това, което са... анонумнико Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".