Сайтът на "На тъмно" поправи нередностите в новините си

16 апр 2007, 10:42 ч. 58 / 1 1
пред./следв.
След като в събота ви информирахме за некоректно копиране на новини от PRO-ROCK.NET от страна на сайта на магазини "На тъмно" (прочети), сега с удоволствие можем да съобщим, че реакцията там бе почти мигновена и правилна - на новините, взети от нашия сайт, е поставена препратка, указваща техния източник.
   Екипът на 'Про-Рок' благодари на страницата на магазини "На тъмно" за адекватното поведение.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Satyr 16.04.2007 13:49:13 отговори + 0 0
Коментарите не са място за дълги диалози. Дежурните хейтъри да ходят някъде другаде, вече трябва да им е станало ясно, че тук подвикванията им не виреят.
Та, на въпроса - готов съм да отговарям обстойно на всичко, свързано с гореописания случай, в нашия форум. Темата за целта е тук - http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/1712651
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".