Сайтът на "Virginia Records" с награда от годишния конкурс "БГ Сайт"

4 ное 2008, 18:05 ч. 357 / 8 7
пред./следв.
Сайтът на "Virginia Records" www.virginiarecords.com се състезава в престижния конкурс "БГ Сайт 2008" в категорията "Електронен магазин". Конкурсът "БГ Сайт" се проведе за девети път тази година, като по регламент публиката даваше гласовете си за всички номинирани. Така феновете избраха сайтa на звукозаписната компания на второ място в категорията.
   В сайта на лейбъла освен новини, информация, клaсации и различни аудио и видео материали за всички артисти от каталога на компанията, потребителите могат и да поръчват предварително предстоящи заглавия, да пазаруват вече издадени албуми, както и да се снабдяват с всичко от пълния каталог на "Virginia Records"/"Universal Music Group".

още за:

Virginia Records


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Raingod 5.11.2008 11:17:53 отговори + 0 0
Тая фирма е пълен ташак. Абсолютна пародия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.11.2008 10:18:30 отговори + 0 0
най добрата новина от дигиталната революция е че тия ще умрат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.11.2008 09:57:07 отговори + 0 0
Sad but true Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ФЕН 5.11.2008 09:56:20 отговори + 0 0
Ако говорим за бизнеса и - чрез няколко свързани фирми девойката (или тези зад нея както и да ги наречем - тим мим и т.н.) представлява 3 от четирите мейджъра Universal, EMI и Sony BMG. Девойката в момента удави пазара на независимите дистрибутори като продава на друга своя фирма - Анимато дистрибюшън продукция на занижени цени. В резултат свързаните фирмички вече имат доминиращо значение на пазара за носители, а независимите дистрибутори един по един затварят дюкяните. (Затова и няма разнообразие от заглавия - девойката просто изхвърля боклуците от складовете на новозакупените ориндж и александра) Едновременно с това благодарение на плеяда корумпирани още от времето на премянов "културни" дейци девойката успя дя създаде здраво лоби в Мин на КОлтурата и прокарва законодателство срещу потреблението на музика онлайн. Защо ли? Ето ви и здравите "бизнес" практики дет се вика. Бухалките са вече демоде но духът на техните носители е по-жив от всякога. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.11.2008 09:55:29 отговори + 0 0
Е какава е наградата за шундите не разбрах? Второ място? Ахахахаха Сякаш Саня не знае че беше любовница на Майкъл Кунстман (основателя на Вирджиния реърдс) Същата девойка го разведе с Камелия Тодорова, нали, знаем ли го това? Кунстман беше много близък с "лица" от фалиралото правителство на Виденов като например Премянов, както и с настоящия президент. На мястото на Премянов днес стои прословутата групировка от фирми, обединени под името ТИМ. Това е и застраховката на тази девойка, какъв бизнес може да е това? Бизнес има там където има ясни правила. Погледнете и само договорите за дистрибуция за да разберете че нейното не е бизнес. Познавам арогантния и безскрупулен стил на това момиче Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.11.2008 09:45:51 отговори + 0 0
Те са си платили ))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mort 4.11.2008 20:11:13 отговори + 0 0
Тия ли,бе?-ха-ха-хааааааах!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".