SAMAEL работят по материал за нов албум

12 мар 2010, 19:07 ч. 226 / 4 2
пред./следв.
Швейцарците SAMAEL, които осъществиха успешно първото си гостуване у нас преди повече от година, а след това на два пъти не успяха да посетят отново родината ни по различни причини, съобщават, че вече работят по материала за нов студиен албум. Повече подробности засега не се разкриват, но бандата си съставя и богато на фестивални и др. участия концертно разписание, което означава, че следващата им творба няма да придобие конкретна форма много скоро.

още за:

Samael


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


stariat 19.03.2010 09:57:05 отговори + 0 0
Добра новина!...и да по-малко блек,пове4ко индъстриъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 13.03.2010 11:53:26 отговори + 0 0
А дано не звучи толко като последния албум... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".