Samanta Fox все пак идва в България, но в Разград

18 сеп 2007, 15:41 ч. 240 / 2 5
пред./следв.
На 17 април тази година пуснахме следната новина:

   "На страницата на "Universum Entertainment" се появиха нови дати за концерти в България. Те са 28 и 29 септември, мястото е град Пазарджик, като за първата дата са обявени SWEET и Samantha Fox, а за втората - SURVIVOR и URIAH HEEP."

   Време е да направим кратка равносметка. През август ви съобщихме, че SWEET ще свирят на 28 септември ... в Германия, а макар в началото на септември Неди Крос да потвърди на пресконференция в Пазарджик шоу на 29 септември с участието на URIAH HEEP и SURVIVOR, то за същата дата и на същото място - стадион "Бенковски" е обявен концерт от турнето на АХАТ, а отскоро SURVIVOR са заличени от сайта на "Universum". Така че тогава или АХАТ и URIAH HEEP ще свирят заедно, или едните от тях няма да се появят, като едва ли това ще са родните хевиметъл класици. Остава ни малко време, за да разберем резултата, а от съвсем скоро в продажба са билети за шоу на Samanta Fox, Васил Найденов и DJ Balthazar... в Разград на 26 септември, организирано от неизвестната до този момент агенция "Латона Мюзик".
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


bleedy 19.09.2007 09:04:58 отговори + 0 0
нещо ми намирисва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.09.2007 20:56:48 отговори + 0 0
ци-ци,ци-ци,ци-ци,ци-ци) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StreetSoldier 18.09.2007 19:19:13 отговори + 0 0
Понякога имам чуството,че съм видял всичко...но Неди Крос се появява...и ми показва,че има какво да предложи още Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fan 18.09.2007 16:23:56 отговори + 0 0
universum entertainemnt....enough Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jilino 18.09.2007 16:14:09 отговори + 0 0
На кой му пука за тези, при наличието на толкова много по качествени концерти до момента и в близко бъдеще.LONG LIVE HEAVY METAL Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".