Сърдечен удар е вероятната причина за смъртта на Gary Moore

8 фев 2011, 07:52 ч. 256 / 2 7
пред./следв.
Британският вестник "The Daily Mirror" съобщава, че след проведената аутопсия на починалия на 6 февруари в "Kempinski Resort Hotel" в Испания легендарен китарист Gary Moore (екс-THIN LIZZY) се е установило, че причините за смъртта му са естествени. 58-годишният музикант е умрял в съня си от сърдечен удар, докато е бил на почивка с приятелката си. Предстои да бъдат извършени допълнителни изследвания. Най-близките роднини на Gary Moore, вкл. неговият брат Cliff, са в Испания, за да подготвят репатрацията на тялото.
   В неделя светът бе потресен от неочакваната кончина на един от най-емблематичните китаристи на нашето време. През целия вчерашен ден редица изпълнители изказваха почитта си към Gary, което продължава и сега...

още за:

Gary Moore


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ТЯ 8.02.2011 17:33:34 отговори + 0 0
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТАКА СЕ СЛУЧВА,НО ВСЕ ПАК ДАНО НЕ СА ТОЛКОВА МЛАДИ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.02.2011 16:57:47 отговори + 0 0
Колкото и тъжно да е, вече лека-полека ще почнат да измират големите рок звезди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.02.2011 15:52:21 отговори + 0 0
И какво от това?Има ли значение от какво е умрял?Нищо не се променя,независимо дали се е задавил,надрусал или е получил удар.Айде пийте една студена бира и стига сте се гневили.Мир и любов! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ScarDust 8.02.2011 10:26:37 отговори + 0 0
Според днес.бг и всичките лайнарски медиии 'Бил с проститутка и умрял от свръхдоза'. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:-( 8.02.2011 09:51:59 отговори + 0 0
Тази година започва зле. Дано не е като предната, че много "големи" си заминаха... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.02.2011 08:16:17 отговори + 0 0
айде сега всички дето писаха това за задавянето да си го на*укат колективно!
може ли
може ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Littlebird 8.02.2011 07:54:45 отговори + 0 0
We still got the blues for you, Gary! Rest in peace, rock in peace! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".