Sascha Paeth взима певицата Adrienne Cowan за проекта MASTERS OF CEREMONY

28 ное 2018, 06:39 ч. 991 / 5 2
пред./следв.

   Както ви съобщихме, Sascha Paeth - продуцентът, саунд-инженер, музикант и композитор (AVANTASIA, KAMELOT, RHAPSODY, EPICA и мн. др.), създаде проекта MASTERS OF CEREMONY за издаването на първия си самостоятелен албум.

   Записите за творбата са вече започнали, като сега Paeth обявява привличането на вокалистката Adrienne Cowan от бостънската банда SEVEN SPIRES. Дискът се очаква да излезе по някое време през 2019 г. чрез "Frontiers Music".

 

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


туй то 28.11.2018 15:39:49 отговори + 5 0
без да искам чукнах минусчето сори.
ама точно така, Heavens Gate беше такава страхотна банда, Ретке беше съизмерим с Киске
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 28.11.2018 08:26:32 отговори + 19 2
Не събере отново Heaven's Gate, ами се занимава с глупости! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".