SAXON почитат починалите от COVID-19 с песента и видеото "Remember the Fallen"

12 яну 2022, 07:49 ч. 730 / 7 1
пред./следв.

   Британските NWOBHM легенди SAXON издадоха втори сингъл от предстоящия си албум "Carpe Diem", който се очаква да излезе на 4 февруари чрез "Silver Lining Music".

   Песента се казва "Remember the Fallen", като с нея групата отдава почит на хората, починали от предизвикваната от новия коронавирус болест COVID-19. По-долу може да гледате онлайн и официалния видеоклип към парчето. Той включва монтирани кадри от индивидуалните сесии на музикантите за записите на бъдещата творба и новинарски репортажи.

   Фронтменът Biff Byford коментира, че е искал да напише песен за COVID-19 и за хората, починали заради пандемията, показвайки своята представа за нещата. Певецът казва: "Някои аспекти от цялото са доста мистериозни и, разбира се, това още не е свършило, нали? Ние всички трябва да помним тези, които починаха, като хора които не знаеха защо всъщност умират, тъй като нямаше информация".

 

 

saxon

още за:

SaxonCovid-19


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ariel 12.01.2022 13:16:05 отговори + 5 1
Това е като перла между куп мъниста.Carpe Diem! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".