Сбогуване с бар "Shambala" на 26 юни, вторник

24 юни 2012, 10:49 ч. 132 / 1 4
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   На 26 юни (вторник) Amek и Shambala ви канят да се сбогуваме с бара, който последната година беше основния домакин, а и често инициатор на много ембиънт, дроун и нойз събития в София.
   На 26 юни (вторник) Amek и Shambala ви канят да се сбогуваме с бара, който последната година беше основния домакин, а и често инициатор на много ембиънт, дроун и нойз събития в София.
   Концертът ще започне в 20:30 ч. и по традиция е безплатен. Ще се включат Teeth Of Divine, Mytrip, Space Ghost и |14|. Ще има щанд с музика от Amek и Abandonment.
    Teeth Of Divine (София) е ritual noise проект създаден през 2010 г. Същността му е непрестанен аналогов експеримент с шума и ритъма, подкрепена от акустиката на фолклорните инструменти, а резултат звукова среда, някъде в средата между първичността на природата и хаосът на съвременния апокалипсис.
    Mytrip (София) - проект който повече от пет години експериментира с жанровете dark ambient, drone и noise. Често съчетава музиката си с поезия и театрални представления. Преди месец излезе най-новия материал на проекта, издаден на касета от Abandonment.
   |14| (Шумен) e не само число, а половината от |H|14| – футиристичен/дада проект основан през
   2009 г. от Н. и Х. създаващи организиран хаос от китарни ефекти, железа и контактни микрофони. Space Ghost (София) е изненадата за вечерта. В бегъл и неадекватен разговор с човека зад проекта получихме обещание за шум, а като имаме предвид историята му в радикални електронни жанрове като спийдкор, брейккор и нойз, май сме склонни да повярваме.
Shambala Farewell

още за:

Shambala Bar


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


:D 25.06.2012 20:54:57 отговори + 0 0
Кръчмата ще е в лятна ваканция ве, не е фалирала... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

майка ви 24.06.2012 23:42:59 отговори + 0 0
Шамбалата е яко място, а вие сте тъпи сдухльовци и се надявам да хванете подагра Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.06.2012 12:22:01 отговори + 0 0
Нито мястото, нито музиката ставаха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sulfuras 24.06.2012 11:43:50 отговори + 0 0
скъпа бира имаше там иначе музиата ставаше. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".