Сборни издания на "Фрактура" в шест седмици през август и септември

4 авг 2023, 07:00 ч. 425 / 3 0
пред./следв.

   Аудио-визуалната "Фрактура" по телевизия "Diema" ще излезе в лятна почивка от 6 август до средата на месец септември. В шест поредни издания на шоуто ще бъдат повторени някои от най-интересните интервюта от последната година. В сборните летни издания на предаването ще бъдат излъчени 36 специални разговора с AC/DC, METALLICA, SABATON, GOJIRA, APOCALYPTICA, Alice Cooper, Slash & Myles Kennedy, BODY COUNT, MOONSPELL и други банди.

   Зрителите ще видят и избрани концертни изпълнения на NIGHTWISH, DIMMU BORGIR, RED HOT CHILI PEPPERS, DOWN, HOLLYWOOD VAMPIRES, KILLSWITCH ENGAGE, THE OFFSPRING, BEHEMOTH, KORN и много други.

   Предаването "Фрактура" ще се завърне в пълния си формат на 17 септември (неделя) с множество нови интервюта, репортажи от тазгодишните световни фестивали и нови концертни изпълнения на големите рок и метъл имена.

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 

Фрактура



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".