Сборният албум на DEEP PURPLE "Deepest Purple" бележи 30 години

19 ное 2010, 08:39 ч. 145 / 1 0
пред./следв.
Превърналата се в класика компилация на "EMI" с най-добрите парчета на една от най-великите и иконични банди в рок музиката за всички времена става на 30 години през 2010-а. "Deepest Purple" на DEEP PURPLE в оригинал излиза през 1980, а сега се преражда по-силна от всякога. Премиерата на българския музикален пазар е за "Animato Music"/"EMI" с медийната сила на радио "Z-Rock", "Про-Рок" и KATEHIZIS.COM. За тази забележителна годишнина компилацията сега включва тракове на Marks I и IV, които преди не са присъствали в оригинала, както и бонус DVD с изпълнения, както и интервю, в което самият Джон Лорд говори за всяко от парчетата в албума! Плюс уникални встъпителни думи от Джоф Бартън, журналист, който има редкия шанс да пътува на турне с PURPLE. Оригиналната компилация "Deepest Purple" достига No. 1 в чарта за албуми на Великобритания през август 1980 г., като детронира от първата позиция "The Game" на QUEEN. И трябва AC/DC да издадат нов албум ("Back in Black"), за да помръднат "Deepest Purple" от върха. "Deepest Purple" също така е и третият No. 1 албум за бандата след "Fireball" и "Machine Head". Сега, с това специално издание за 30-тата годишнина, компилацията е напълно готова да завладее и нови фенове.

още за:

Deep Purple


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".