SCARLET AURA ще издадат презаписана версия на дебюта си и нов сингъл

15 яну 2021, 09:57 ч. 424 / 9 1
пред./следв.

   Румънската хеви метъл група SCARLET AURA обяви, че ще издаде презаписана версия на дебютния си албум от 2016-а "Falling Sky" в дигитален формат на 16 април по повод петгодишнината на творбата.

   Докато оригиналът е продуциран от небезизвестния Roy Z. (Bruce Dickinson, HALFORD), отговорен за звука на новата версия ще бъде китаристът и титулярен продуцент на бандата Mihai "Myke D" Danciulescu. На 22 януари ще се появи и първият сингъл от преизданието - песента "Colour Blind".

   В други новини, ако епидемиологичната обстановка го позволи, на 10 март очакваме SCARLET AURA за концерт в София с PRIMAL FEAR и FREEDOM CALL.

 

scarlet aura

още за:

Scarlet Aura


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


IRON ONE 15.01.2021 12:35:56 отговори + 1 0
FREEDOM CALL отмениха концерта на 10 март.Само на Мидалидаре ще дойдат,ако изобщо има концерти и тая година Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".