Schmier от DESTRUCTION е против драйв-ин концертите

18 юни 2020, 09:35 ч. 915 / 4 1
пред./следв.

   В скорошно интервю за "The Metal Voice" фронтменът на германските траш метъл ветерани DESTRUCTION Marcel "Schmier" Schirmer казва, че няма интерес той и групата му да изнасят набиращите популярност драйв-ин концерти.

   Редица групи и музиканти избраха да се приспособят към условията в пандемията от коронавируса COVID-19 и да свирят по подобие на автокината пред зрители в автомобили. Така се осигурява необходимата дистанция между феновете. Наскоро Doro Pesch и групата ѝ започнаха серия от такива шоута.

Това е грешно, просто е грешно. Ако наистина няма друг вариант - да се изнасят концерти пред коли - ще се замисля. Но в момента - не, това не работи за метъла. Метъл феновете искат да се движат и искаме да усещат баса. С тези авто-концерти е като да слушаш музика по радиото, на уредбата в колата си. Няма П.А. система (система, която разпределя микрофоните, усилвателите, високоговорителите и др. на живи събития, б ред.). Не е като на живо. Ти седиш в колата си.

Разбирам, че хората го правят, защото са отчаяни. Но не и DESTRUCTION. Всъщност имахме такова предложение, но не искам да лъжа феновете с такава глупост. Съжалявам.


   В други новини, DESTRUCTION планират да изнесат първия си концерт в пост-изолационна обстановка още следващия месец - на 4 юли в Швейцария. Билетите са в ограничено количество, за да бъде съобразено събитието с изискванията за безопасност.

 

schmier



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванко от Монтана 18.06.2020 17:16:07 отговори + 5 0
Браво на Шмиргела. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".