SCORPIONS промениха текста на "Winds of Change" в подкрепа на Украйна

29 мар 2022, 16:27 ч. 1139 / 11 2
пред./следв.

   На 26 март германските хард рок легенди SCORPIONS изнесоха концерт в "Planet Hollywood", Лас Вегас. Химнът на групата, с който бяха отбелязани промените от началото на 90-те години на миналия век и "перестройката" на социалистическия строй "Winds of Change" бе изпълнен с променен текст.

   Вместо Follow the Moskva, Down to Gorky Park вокалистът Klaus Meine e изпял строфите Now listen to my heart, it says Ukraine. Така групата изразява подкрепата си за Украйна в бушуващата вече над един месец война с Русия. Стотици известни музиканти и други хора на изкуството вече нееднократно декларират позиции против президента на Русия Владимир Путин и непредизвиканата агресия срещу съседната страна. По-долу може да видите фен видео от изпълнението на "Скорпионите":

 

 

scorpions



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ariel 31.03.2022 14:33:55 отговори + 5 5
Този с минуса може ли да се обоснове или да опонира ... Не. Не е дорасъл до толкова... Относно темата - не разбирам каква е връзката на града- т. е. мястото с безумието - много евтин похват е промяната на текста. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 31.03.2022 12:40:13 отговори + 8 5
Уважавам Скорпиънс, но изпитвам неприязън към тази песен. Така става, когато изкуството е подчинено не на по-общочовешки неща, а на заглавията от вестниците. Събитията остаряват и стават неактуални, и ситуацията става неловка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".