SCORPIONS пускат своя марка уиски

7 ное 2018, 23:49 ч. 1617 / 6 4
пред./следв.

   Германските хард рок легенди SCORPIONS, в партньорство с шведската дестилационна компания "Mackmyra", ще предложат на феновете своя марка специално малцово уиски. То ще се казва "Rock 'N' Roll Star" и ще изведе "любовта между SCORPIONS и Швеция на следващо ниво".

   Както знаете, от няколко години в състава на бандата участва базираният в Гьотеборг барабанист Mikkey Dee (екс-MOTORHEAD).

   Високоалкохолната напитка на "Скорпионите" е отлежала в американски бъчви, използвани за производство на бърбън, както и във финландски черешови каци за вино. Добавени са и специфични шведски и германски нотки, за да бъде вкусът възможно най-уникален.

 

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


newsted 8.11.2018 12:20:03 отговори + 3 5
Металика като пуснаха виски и оплюхте орталъка колко били комерс Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мисирко 8.11.2018 11:40:33 отговори + 7 3
Аз бих купил едно шише, но да го отворя и изпия тогава когато Scorpions наистина се оттеглят от сцената. Така ще отбележа тяхната кариера и творчество с 40 годишно уиски. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kveben 8.11.2018 09:33:30 отговори + 4 2
Нещо по-специфично за специфичните германски и шведски нотки можете ли да ми кажете? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 8.11.2018 08:31:07 отговори + 6 1
Цена има ли или да не питам? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".