SCORPIONS се срещат с финалистите от "X-Factor" в София

3 дек 2013, 11:28 ч. 321 / 5 6
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Легендарната немска рок група SCORPIONS, която пристига в София на 16 декември 2013 г за голям концерт в зала Арена Армеец, ще приеме на специална среща финалистите от втория сезон на X Factor. Срещата между Klaus Meine и компания ще се състои в деня на концерта, малко преди неговото начало. Какво ще научат младите таланти от една от най-дълго съществуващите рок групи в света, с над 40-годишна музикална история – ще стане ясно в епизодите на най-гледаното музикално шоу.

   Концертът на SCORPIONS ще бъде част от предстоящия ROCK N' ROLL FOREVER TOUR, с който бандата гостува в София по Коледа! Очаква се музикантите да кацнат у нас ден преди концерта, а по софийските улици да “летят” с пет чисто нови лимузини BMW - 7 серия. Всяка от тях ще бъде снабдена с шофьор, охрана и всякакви удобства, а както подобава на звезди от техния ранг – ще бъдат настанени в пет звезден хотел. В наскоро дадено интервю за българските медии, вокалиста на SCORPIONS сподели: “Много сме развълнувани, че пак ще се върнем в България, а в София винаги се чувстваме повече от добре дошли. Радваме се, че след всичките тези години хората искат отново и отново да ни видят и чуят на живо”.

   Организаторите от Лауд Консертс напомнят на феновете, че седящите места за концерта на SCORPIONS в Арена Армеец са на изчерпване, а в момента се продават последни бройки седящи места от ценова категория – от 75 лв. За шоуто се пускат в продажба и ограничен брой места за инвалидни колички, с осигурено място за придружител. Придружителят ще вилиза с безплатен билет.

   Билетите за шоуто на SCORPIONS на 16 декември 2013г в София са с цена от 65лв до 100лв и могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Eventim – магазини: Office 1 Superstore, Germanos, Пикадили, Техномаркет, бензиностанции OMV, На Тъмно и в интернет на www.eventim.bg.

   Деца до 7 годишна възраст ще влизат без билет на концерта /без право на седящо място/, като задължително трябва да са с възрастен придружител, притежаващ билет и Декларация /за Закрила на деца на обществени места/. Декларацията може да бъде изтеглена от сайта www.loudconcerts.com.
Scorpions


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


кк 4.12.2013 09:00:48 отговори + 0 0
dani, някой ти е пожелал празен мозък и желанието му се е сбъднало.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Teutonic terror 3.12.2013 19:29:21 отговори + 0 0
dani - 2013-12-03 15:55:51
Празна зала пожелавам основно заради цените!

Why don't you get a job?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

празният 3.12.2013 19:19:37 отговори + 0 0
празен ще ти е само нали знаеш какво Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 3.12.2013 15:55:51 отговори + 0 0
Празна зала пожелавам основно заради цените! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxaxaxa 3.12.2013 13:15:50 отговори + 0 0
бухахахахахаххахахахаааааааааааааа ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


гого 3.12.2013 11:43:10 отговори + 0 0
Комерс! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".