SCORPIONS ще тръгнат на голямо двугодишно турне през 2010-а

13 ное 2009, 18:25 ч. 242 / 5 9
пред./следв.
Според фен-сайта на SCORPIONS "Scorps News", догодина групата ще предприеме безпрецедентно в историята си двугодишно турне, по време на което има амбицията да обиколи целия свят, свирейки и в редица от най-големите зали на различни континенти и в различни държави. Очаква се официалната пресконференция, с която да бъде обявено турнето, да се проведе през януари. Освен Германия, ще бъдат посетени САЩ, Южна Америка, Азия, Русия и др. европейски държави. Дали нашата родина ще бъде включена в обиколката и "Скорпионите" ще дойдат за нов концерт след тазгодишното си участие на "Kaliakra Rock Fest" в Каварна, предстои да разберем. В момента SCORPIONS са в студио и работят по следващия си албум, очакван да излезе през март 2010 г.

още за:

Scorpions


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


warran 28.11.2009 19:43:45 отговори + 0 0
SCORPIONS са велика група!!! Иконите на рока от Европа, легенди още от 70-те, каквото и да направят, както и да го направят ще бъде номер едно. Това са уникални таланти, дори на 60 Клаус пее сякаш е на 30. Тия, дето казват че пеел слабо в БГ - абе, палячовци, вие давате ли си сметка колко хиляди концерти са направили тези хора?!? Как са пяли пред 150000 души екзалтирани тълпи? Ти чувал ли си легенди на рока от 70-те как наистина не могат да пеят - как отслабва гласа, как се губи тембъра...жалко, но и Robert Plant e сред тази категория...че Клаус е направо върхът бе, очевадно е. Те са номер 1, винаги ще бъдат. Доказват го безбройните tributi, кавъри и естествено, продажби. Да, хората не са прости и знаят кой какво може. Bruce Dickinson тъп ли е, че да прави кавър на The ZOO? Rob Halford не е ли институция, а прави кавър на Blackout? Kirk Hammet свири интрото на Sails of Charon почти винаги. Но не съм го чувал да свири продължението, като Uli John Roth - най-добрия китарист след Hendrix. Е какво да говорим повече? SCORPIONS FOREVER! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 22.11.2009 14:12:41 отговори + 0 0
Ей, хейтъри... Слушайте си там комерсиалните боклуци и не плюйте по една от най-великите рок банди на света!!!

Освен това албумът ще е със звученето на великите им парчета от 80-те!!!

ЧАКАМЕ ВИ, СКОРПИЪНС!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гошо 14.11.2009 00:01:07 отговори + 0 0
Дано да минат,че все ги пропускам ;-( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

carpe_diem 13.11.2009 23:33:32 отговори + 0 0
Мда, и на мене грам не ми харесаха Сорпионс. Страшно ми бяха скучни.

Че са легенди - така е. Разбирам и феновете им, че се кефят, ама на мене си ми бяха скучни... А дръм-солото беше най-некадърното, което някога съм чувал /ся, няма да го мериме с Майк Терана, когото чух наскоро за втори път или някой от другите велики Майк-овци, ама което си е така, си е така/...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Arcturus 13.11.2009 22:23:45 отговори + 0 0
оо в час съм щото бях там и чух.а ти се самозалъгвай ,че ТОВА беше пеене.може би....преди около 10 год да е било.едно е да дънкаш на китара до 60 ама др е да пееш.жалко ,че не са го разбрали Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


D.S.V. 13.11.2009 20:41:30 отговори + 0 0
Еми нямат умора тия хора и това си е ! И 100 пъти да дойдат пак ще ги гледам всичките.Великаните доказват,че макар и вече в преклонна възраст идеите и страстта не умира Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 13.11.2009 20:22:49 отговори + 0 0
Арктурус, ти абсолютно не си в час, мойто момче!! Ако пеенето на един от най-великите вокали в рока е за теб грачене....горко на теб
Дано пак дойдат-просто са едни от най-великите!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Arcturus 13.11.2009 20:15:32 отговори + 0 0
дано не дойдат....много претенции,а едва грачиха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.11.2009 19:31:02 отговори + 0 0
Уаааааууууу.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".