SCORPIONS замислят обединение с бивши членове

2 май 2010, 15:12 ч. 289 / 4 6
пред./следв.
Според съобщение на Amy Sciarretto от "Artist Direct", вокалистът на SCORPIONS Klaus Meine е споменал, че в групата отново могат да се върнат Uli Jon Roth, Michael Schenker и Herman Rarebell, но за няколко концерта. Meine е казал, че: "Засега няма конкретни планове. Всичко зависи от графиците на музикантите, но те много искат да направят нещо от рода на "A Night To Remember" и да изпълнят песни, които ще ни върнат към времената, в които бяхме една група".

   Както знаете, с издаването на актуалния си албум "Sting in the Tail" (ревю) и грандиозно тригодишно турне групата смята да сложи край на кариерата си. Добрата новина е, че последната обиколка на групата ще мине и през България - на 9 октомври (поръчай билет онлайн).

още за:

Scorpions


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 12.05.2010 11:48:34 отговори + 0 0
A дано!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

violla 3.05.2010 18:27:57 отговори + 0 0
Леле,супер.Аз вече имам билет за концерта им в Бг!Обединение за неколко специални концертта в рамките на прощалното турне-чети по-внимателно Lynryd Skynyrd :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lynryd Skynyrd 2.05.2010 22:32:17 отговори + 0 0
нали се разпадаха бе, кво е това обединение лъжци! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bilqna 2.05.2010 21:44:14 отговори + 0 0
Комай има шанс-в началото на есента много добре би станало в БГ да с есъберта и да ни пометта с прекрасна музика и настроение...
Дано
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 2.05.2010 18:42:13 отговори + 0 0
Ухх майкоо, дано да е и за концерта в София това обединение) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Fobos 2.05.2010 15:43:40 отговори + 0 0
Прекрасно е, ако се осъществи, особено ако Майкъл Шенкер се завърне за някой концерт ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".