Sebastian Bach няма нищо против реюниън на SKID ROW

7 яну 2016, 22:28 ч. 1632 / 13 3
пред./следв.

   Бившият вокалист на SKID ROW Sebastian Bach е публикувал съобщение на Туитър-страницата си, че би се радвал на шанс да "заровят томахавката" на 20-годишната вражда между него и останалите от групата и да възстановят класическия състав на бандата. В друго съобщение в "Туитър" певецът признава, че навремето е наговорил някои лоши неща на бившите си колеги и би искал да се извини.

   Sebastian Bach никога не е отхвърлял възможността за реюниън на SKID ROW и твърди, че не разбира какви са пречките. "Може би трябва да попитате другите от групата" - предлага той.

   Както вече ви съобщихме, в края на миналата година SKID ROW разпространиха съобщение относно раздялата с вокалиста Tony Harnell, но тогава опровергаха слуховете за реюниън със Sebastian Bach.

 

Sebastian-Bach





Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ama... 7.01.2016 22:58:23 отговори + 6 2
Ама другите явно имат нещо против...него... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 8.01.2016 08:39:26 + 2 1
Имат, но силно се надявам да преглътнат егото си. Особено Рейчъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gapstar[13] 8.01.2016 10:17:08 + 10 1
Щом Guns намериха варианти за диалог, няма причина и Skid Row да не направят същото. А именно участието на Skid Row, като съпорт, ще превърне събитието от велико в легендарно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".