Sebastian Bach се разболя от COVID-19, въпреки че е напълно ваксиниран

8 авг 2021, 08:19 ч. 1451 / 5 25
пред./следв.

   Бившият вокалист на SKID ROW Sebastian Bach съобщи, че е заразен с новия коронавирус, въпреки че е напълно ваксиринан срещу COVID-19.

   53-годишният музикант споделя, че се чувства съвсем добре. Той се е имунизирал през месец март с еднодозовата ваксина на "Джонсън и Джонсън". Това не се е оказало достатъчно, за да го предпази напълно, но най-вероятно ограничава по-тежката симптоматика на заболяването.

   Певецът коментира, че е изнесъл два концерта и е присъствал на гимназиалната среща на жена си, при което е пътувал през няколко летища. Той допълва, че благодарение на ваксината няма да се наложи да отменя много от насрочените си предстоящи концерти.

 



Коментари   (25)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


GapstaR[13] 10.08.2021 10:06:55 отговори + 3 2
Интересно би било да чуем и коментар на David Ellefson относно ваксините, и по - конкретно в аспект на страничните ефекти, свързани с парещи усещания в областта на дланите на ръцете Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alldata 9.08.2021 13:35:04 отговори + 22 13
Абе рок музиката не беше ли в основата си бунтарска и символ на свободолюбие и противопоставяне. Тук напоследък виждам един вагон либерали и толерасти, подкрепящи ваксинационния процес. Ама то впрочем като гледам какви джендъри ходят с металски фланелки и аксесоари, почвам да си го обяснявам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 9.08.2021 17:57:04 + 12 18
Абсолютно си прав.Когато аз бях млад метълист,ние феновете бяхме гневни и "диви" бунтари,също и самите метъл музиканти.Сега за съжаление много от младите метъл фенове са позьори и са метълисти от ден до пладне.Ние слушахме музика,поркахме,чукахме,биехме си...като животни...Защото бяхме гневни и анти системни...Бяхме отдадени...До КРЪВ...Независимо по кого и от кого е кръвта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 9.08.2021 21:21:46 + 6 2
Доколкото разбирам, ваксинираните са либерали, толерасти и други думички, които знаеш. И са джендъри с метАлска фланелка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Опърпан 9.08.2021 23:35:51 + 7 5
Точно така - като животни - слушахме музика и поркахме и поркахме и поркахме и хм... дали чукахме, а бе, добре, чукахме, обаче не сме се били, може и да сме строшили нещо, да сме вдигнали квартала на главата си, но хард рока и хеви метъла ни обединяваха и сприятеляваха и мисля, че и все още е така. Не сме на футболен мач, нали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 10.08.2021 18:15:16 + 7 6
Имах предвид,че сме се били с разни лекета,мангусти,рапуняци и тем подобни.Иначе,да метъл музиката и рокът като цяло ВИНАГИ Е СБЛИЖАВАЛА ХОРАТА.Карала ни е да сме ОБЩНОСТ,едно цяло,единство...Да сме приятели въпреки,че се виждаме рядко,да сме един жив организъм бунтуващ се с всичко и всички налагащи ни норми и окови.Тук въобще не говоря за анархия и анархо комунизъм.Дори и днеска като се видя с хора от нашата общност,пък и не виждали се с години ВИНАГИ се чувства връзката между нас,приятелството,ОБЩНОСТТА към която принадлежим.И най-големите и близки приятели които имам са именно от тези среди.А относно взаимно възвратните движения с разните палавници...Хм на младини доста често около наши партита се навъртаха палави каки готови да демонстрират своите "духачески" умения,пък ние им давахме ДУШИТЕ си изригващи от нашата МЪЖКА сила....Велики времена...Чурулик... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Keeper of the seven keys 8.08.2021 18:27:04 отговори + 13 9
Пролетарии от всички страни, ваксинирайте се! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 9.08.2021 10:23:28 + 17 5
2025 год- намираш някъде у дома си маска и си казваш;,,Божеее, добре че не умрех от страх да не умрем,,. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 8.08.2021 13:45:01 отговори + 13 23
И сега на него ли да вярвам, че ваксината го е спасила от тежки последствия, или на Клептън, че от ваксината е хванал артрит?
Хайде музикантите да си гледат музиката и да спрат да дават публични мнения по научни въпроси, по които са горе-долу толкова компетентни, колкото е средностатистическият общак по строежите, може ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

????? 8.08.2021 14:48:47 + 21 3
А ти учен ли си, че се изказваш?
Различни ваксини - различни странични ефекти. Различни хора - различни странични ефекти.
И знаеш ли страничен ефект какво е?
Клептън от това се оплаква. А Бах говори за основния ефект.
Плюс това да кажеш, че една ваксина ти е помогнала по предназначение съвсем не е научно изказване.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 8.08.2021 15:03:47 + 5 20
Всъщност съм с научно образование, макар и в несвързана област.

А да ме виждаш обаче да изказвам мнение за ваксината обаче? Освен дето научно неграмотни хора хвърлят противоречива информация, нали... Това е всичко, което казвам. Ако бях публична личност, а не анонимен трол в нета, щях и съвсем да си замълча сигурно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Marv 9.08.2021 00:16:24 + 18 2
Да спрем ли да коментираме музиката, щото не сме с музикално образование? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 9.08.2021 01:04:00 + 3 17
За теб не знам, обаче аз съм музикант, па макар и самоук Така че мога да си коментирам колкото си ща )

Иначе викам да има разлика между музика и медицина. Никой няма да умре от нечие мнение за нечия музика. Медицинската неграмотност на публични личности вече е предизвикала известно количество страдание. Пример, свързан с коронката:
https://time.com/5835244/accidental-poisonings-trump/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 9.08.2021 01:33:17 + 7 7
двамата горе най-добре да спрат да коментарат каквото и да е, липсва ви логична връзка в мислите и поемането на такива Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 9.08.2021 12:03:16 + 8 5
Ъ! Това за научната неграмотност много ми хареса. Учените са открили, че зелените домати са по- сладки от зрелите, но едва ли си правят салата от зелени домати и зрели краставици. Не е нужно да си учен, за да се досетиш, че тази гад- вирусът щом мутира- ще умира. Запазете здравия си разум, слушайте любимата си музика и се радвайте и на малките неща- клин- клин избива, но вторият остава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

????? 9.08.2021 13:34:09 + 12 0
Феникс на грил, извинявай, че не уточних, че като говорим на медицинска темат имам предвид съответстващо научно образование.
Можеш да имаш философско научно образование и това какво общо има с медицината?
Или каквото и да е встрани от медицината.

Да! Виждам! Ако някой лаик говори на медицинска тема и ти също си лаик на тази тема - нямаш основание да твърдиш, че не е прав. И лаиците сте прави понякога. Отделно, че да кажеш, че една ваксина ти помага или ти носи странични ефекти не е научно изказване.

А да четеш можеш ли? Никаква противоречива информация няма тука. Различни ваксини, различни организми, единият се оплаква от страничен ефект. Къде е противоречивата ти информация???
Каквото и да е "научното" ти образование - не те е научило да мислиш.
Виждам, че си и музикант. Сега, ако споменем пожар, сигурно и пожарникар ще станеш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 9.08.2021 16:19:08 + 2 12
С дървени философи не ми се спори, та само ще те помоля да обърнеш внимание на простичкия факт, че не съм коментирал доколко Себастиан Бах е прав или не е прав. Сравнявах изказването му с това на Клептън - доколкото и двамата са еднакво (не)компетентни и разчитат на платформа, която са получили като рок звезди, за да проповядват - а това, да се изразя меко, е пълна тъпотия.

Ако ще си говорим за правотата или неправотата на Себастиан Бах и Мат Хийфи (понеже двамата казват горе-долу едно и също по темата) - в зависимост от това къде четеш, между петдесет и осемдесет процента от приносителите на КОВИД-19 са напълно безсимптомни и без ваксина, а огромна част от останалите изкарват болестта леко - пак без ваксина. Хайде сега, понеже и аз не съм медик, някой да ми обясни от какво точно ги е опазила тия двамата ваксината, като купища хора, сред които много мои близки и познати, бтв, изкараха тъпата болест като тях, без да се ваксинират?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

????? 9.08.2021 19:31:25 + 8 1
Не е спор, когато не възприемаш елементарни примери. Върви при джипито си и му кажи: Получавам противоречива информация. Едната ми баба взима за кашлица Бронхостоп и много я боли глава. Другата ми баба взима за кашлица Проспан и кашлицата ? спря и се чувства много добре.
И наистина спри, че вече се затрупваш сам с глупостите си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 9.08.2021 20:41:49 + 1 7
Брат, аз ти говоря, че е облачно, а ти ми възразяваш, че нощем слънцето не грее. Хайде отговаряй на това, което пиша, или просто не си губи времето, става ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 8.08.2021 10:22:23 отговори + 9 8
Започнаха да наричат новите щамове с имена на танци и песни. Например Ламбада- Kaoma,,Lambada,,.Следващият вероятно ще е,, Mambo Number 5,, , или нещо от рок музиката- например,, Tutti- Frutti,,-Little Richard... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Loki 8.08.2021 11:28:07 + 3 0
Всъщност е наречен Ламбда, по наименованието на гръцката буква Л. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 8.08.2021 12:34:21 + 5 4
Вече са направили корекция на думата в новините. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Петроханко Брат 9.08.2021 23:09:47 + 2 0
Ако е нещо от рок музиката, ще бъде The number of the best Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Опърпан 9.08.2021 23:49:52 + 2 0
666 - номерът на beAst. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 10.08.2021 08:38:38 + 2 1
O,да! ЗА ламбадата- само един сайт беше изписал правилно думата. а преди това една говорителка по телевизията също се изтъпани и го нарече ламбада, което ме озадачи и не ми даваше мира. Абе имат да напишат или прочетат 10 реда и в това допускат грешки.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".