SECRET SPHERE анонсират нов певец и нов албум

18 дек 2020, 18:08 ч. 488 / 6 0
пред./следв.

   Италианската мелодик пауър метъл група SECRET SPHERE съобщава, че вече има нов/стар вокалист в лицето на Roberto Messina (на снимката - на преден план). Той е един от основателите на бандата в края на 90-те години и завръщането му е "естествен ход" след раздялата с Michele Luppi това лято.

   Същевременно групата разкрива и пълните подробности за следващия си студиен албум. Той ще носи заглавието "Lifeblood" и ще излезе на 12 март 2021 г. чрез "Frontiers Records". Първият сингъл ще се появи на 19 януари. По-долу ще намерите списъка с песни и обложката:

01. Shaping Reality
02. Lifeblood
03. The End Of An Ego
04. Life Survivors
05. Alive
06. Against All The Odds
07. Thank You
08. The Violent Ones
09. Solitary Fight
10. Skywards
11. The Lie We Love

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".