Седмица на рока разцепва Пловдив

8 фев 2013, 21:16 ч. 385 / 5 4
пред./следв.
Пловдив ще бъде домакин на Седмица на рока, която ще се провежда всяка вечер от 12 до 17 февруари на сцената на рок клуб "Полинеро". Там ще си дадат среща "три поколения пловдивски рок музиканти и приятелите им от цялата страна". Поводът за събитието е 6-тата годишнина от създаването на клуба и то ще бъде под мотото "6 години – 6 вечери!". Повече от 14 групи и музиканти ще гастролират през 6-те вечери на пловдивска сцена като сред тях са Милена Славова, ТОРНАДО, ROCKA ROLLA, ZOOM, KROSSFIRE, DARK OF SPIRIT, END OF PAIN, DREAM WILD. Специална вечер ще е втората – сряда, когато пловдивската публика ще види първите, които са свирили рок под Тепетата в самото начало – зората, коментира организаторът Владислав Ботев. По време на Седмицата на рока в Пловдив – освен авторска музика на поканените банди, публиката ще чуе и "трибюти на хард и хеви класиката".
polinero place, пресконференция

още за:

Polinero PlacePlovdiv


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пърпъляга 10.02.2013 22:15:35 отговори + 0 0
Супер.
Надявам се, освен ричито, да има и джимарата, а защо не и горан брегович, и лепа брена!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.02.2013 17:23:20 отговори + 0 0
Квъри, кавъри и пак кавъри!!! Сцена с кавъри не е прави... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.02.2013 23:47:54 отговори + 0 0
Ако организаторите осигурят и заснемането на седмицата, ще има щастливи хора, които не могат да посетят! Моля! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.02.2013 21:43:42 отговори + 0 0
Тоя клуб е ужас!!! Насред циганската маала! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".