SEIZE THE DAY с видео към актуалния си сингъл "For The Cause"

16 юли 2013, 20:30 ч. 270 / 4 6
пред./следв.
След като SEIZE THE DAY обявиха, че сингълът "For The Cause" ще бъде част от третия им албум, от групата пуснаха и официален клип към песента (гледайте го по-долу). На въпроса каква е концепцията на клипа бандата отговаря:

   Преди известно време гледахме резултати от едно проучване, в което бе доказано, че ако имаш котка в клипа, лайковете се повишават с 15%. Ако имаш спортуващи хора, си осигуравяш още 8% повече лайкове. Ако пък сте трашари, които имат котка в клипа и се правят, че спортуват ... яко сте го закъсали!!! Колко сме го закъсали не знаем, но все пак! Всеки човек има някаква кауза, за която се бори. Колкото и банално да звучи, нашата е музиката. Харесваме това, което правим и се надяваме да се хареса и на широката публика ... нешироката (тясната) също ни върши работа! Ние сме сграбчили деня с две ръце, сграбчете го и вие! ... денят!



seize the day

още за:

Seize The Day


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metal 25.07.2013 10:56:18 отговори + 0 0
Вокалите и мен не ме кефят, нещо не му се получават на момчето. Клипа се вижда как е сниман, но според мен и цялата песен е скалъпена в домашни условия - та даже и барабаните са наредени така като слушам. Иначе ентусиазъм не им липсва! Айде успех от мене Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

До Рони 24.07.2013 23:55:56 отговори + 0 0
Вярно по вокалите има на къде да се работи. Клипа ... бива. не знам как е сниман но ме забавлява.
Относно солото, на мен ми хареса.

Все пак всеки си има мнение
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рони 23.07.2013 13:34:27 отговори + 0 0
Вокалите са доста зле. Клипът е сниман ръчен часовник, но става. Солото е мега зле и не се връзва. Успех на бандата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.07.2013 12:52:08 отговори + 0 0
кефе отношението към нещата на тия младоци! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kiril 16.07.2013 22:16:38 отговори + 0 0
Дивациииииииии!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 16.07.2013 22:11:36 отговори + 0 0
ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".