Семейна драма с годеницата на фронтмена на DISTURBED

4 дек 2008, 16:32 ч. 359 / 11 9
пред./следв.
В скорошно интервю фронтменът на DISTURBED David Draiman говори за своето вдъхновение да пише текстове за песните на бандата. Певецът признава, че има доста семейни проблеми, а годеницата му го е напуснала само преди няколко седмици. Името й е Jasmine и тя е половин германка и половин персийка. Draiman е евреин и има около 200 роднини, живеещи в Израел, в т. ч. неговите брат и баба. Отношението на Германия към евреите през Втората световна война е добре известно, а Персия преди по-малко от 100 години се прекръщава на Иран. Настоящият президент на Иран Махмуд Ахмадинеджад неотдавна призова Израел да бъде изличен от картата. Всичко това е довело до много напрежение в семейството на Draiman и в резултат Jasmine е предпочела да се оттегли. Тази история със сигурност ще послужи за вдъхновение на David при написване лириките за следващия албум на DISTURBED.


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


метала 6.12.2008 21:15:53 отговори + 0 0
wolf,не знам защо но в случая май е точно обратното.относно обетованата земя(която е доста далече от тук иза която май си имат доста основателни претенции както и ние за нашите земи),ами дай да я дадеме на арабите сигурно са големи симпатяги и са страшно толерантни към всички!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цецо 6.12.2008 00:07:12 отговори + 0 0
Anyone cares ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Borat 5.12.2008 08:40:51 отговори + 0 0
Да направи кавър на Throw the Jew down the well Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 4.12.2008 23:26:34 отговори + 0 0
"открай време(много преди хитлер)се насаждала омраза срещу евреите,а аз не мога да разбера защо?"

Ми донякъде си има обяснение - живеят си в техни (полу)затворени общности, отношението им към неевреите е почти винаги в някаква степен негативно, и наляво-надясно разправят как били богоизбрания народ и как разни "обетовани" земи им се полагат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vexo-NekroSexo 4.12.2008 21:30:03 отговори + 0 0
LAME! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


метала 4.12.2008 21:25:08 отговори + 0 0
открай време(много преди хитлер)се насаждала омраза срещу евреите,а аз не мога да разбера защо?нека не забравяме,че Теренз Бътлър от BLACK SABBATH е евреин също така и Конрад Ланд от VENOM е евреин и спокойно мога да кажа,че това са най-ключовите групи в музиката.нека кажа също за К.Л.(КРОНОС),че преди да стане член на VENOM те са свирили кавъри на JUDAS PRIEST и не са и предполагали каква дискография ще създадът и какъв наклон на музиката ще дадът!относно религии,политики и идеологии майната им те не стават за друго освен да насаждат вражда между обикновенните хора,както се казва в една стара песен"големите непрекъснато манипулират малките,а за идеали гинат будали!!!" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 4.12.2008 18:24:29 отговори + 0 0
Juden raus!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.12.2008 18:08:10 отговори + 0 0
бахти и сериала. Ако се бяха оженили не ми се мисли какво яе се роди. Еврейн с немска и иранска кръв.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik_Priest 4.12.2008 18:05:05 отговори + 0 0
Уеуеее, сега следват 7 албума на тема как евреите търсят обетованата земя, докато Американците не си кажат: "Аре, бе - яжте на воля! Ама за да ни е интересно, ще се трепете с другите там..." Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".