SEPTICFLESH ще свирят с оригиналните си членове на "Chaulnes Metal Fest"

4 мар 2011, 11:31 ч. 267 / 12 2
пред./следв.
Гръцките "екстремисти" SEPTICFLESH ще свирят във Франция за пръв път от 12 години насам като хедлайнъри на "Chaulnes Metal Fest" на 23 април. Групата ще изнесе специално шоу, на което ще вземат участие всички нейни оригинални членове.
   Новият студиен албум на SEPTICFLESH "The Great Mass" ще се появи на пазара на 18 април.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Razor 5.03.2011 13:47:59 отговори + 0 0
Обърнете внимание на цената на билета за феста... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.03.2011 11:46:26 отговори + 0 0
яко svart crown ше ги гледаме тука след няколко дни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".