SEPUKO 6 и DER HUNDS за първи път заедно на живо на 20 февруари

14 фев 2013, 16:26 ч. 431 / 3 0
пред./следв.
SEPUKO 6 и DER HUNDSs ще се съберат за съвместен концерт на 20 февруари в София. Предишните опити за такова събитие датират от далечната 2004 г. в клуба за авторска музика "О!Шипка", когато по незапомнени от хроникьорите причини общият им концертът пропада, а следващата съвместна изява на двете групи е буквално "отнесена от вятъра" в Разлог през 2011-а. Този път събитието е на път да се осъществи във вечерта на 20 февруари от 21:00 ч. в рок-бар "Studio". DER HUNDS ще се качат на сцената с нов китарист - Калин Белчев - и ще "загатнат за естеството на бъдещия си материал с няколко нови парчета".
Der Hunds
DER HUNDS


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".