SEPULTURA работят по нов албум, вдъхновен от "Портокал с часовников механизъм"

9 фев 2008, 10:10 ч. 157 / 5 4
пред./следв.
След като издадоха албума "Dante XXI", базиран върху "Божествена комедия" на Данте Алигиери и гостуваха у нас, за да го представят през август миналата година, SEPULTURA са започнали работа по новото си студийно творение. То ще следва същия концептуален модел, като този път в основата му ще бъде книгата на Антъни Бърджес "Портокал с часовников механизъм", както и едноименния филм на на Стенли Кубрик. Според Andreas Kisser, SEPULTURA имат намерие да напишат "своя саундтрак за живота на Бърджес". Музикантите вече са в студио и имат много чудесни идеи за нови песни.

още за:

Sepultura


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 9.02.2008 19:56:55 отговори + 0 0
SEPULTURA стана любимата ми група след като братя Кавалера се махнаха от там Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GotinPi4SMoskvi4 9.02.2008 12:09:37 отговори + 0 0
аз в момента записвам албум по E.T.на Спилбърг, казва се :Hoooooooome!: Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ник 9.02.2008 10:55:26 отговори + 0 0
нямало е но имаше...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Logos 9.02.2008 10:25:37 отговори + 0 0
Sepultura ли...аз чух че вече нямало такава група Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".