SEPULTURA работят усилено по новия си албум

13 сеп 2005, 07:55 ч. 176 / 4 2
пред./следв.
Според съобщение на официалния сайт на SEPULTURA, групата е в студио в Сао Паоло, Бразилия и работи усилено по новия си, 11-и поред студиен албум. Вече са готови ударните и част от китарните партии, остават баса и вокалите, а музикантите изпипват всичко внимателно с желанието да се получи висококачествено произведение. Както вече знаете, албумът ще се базира на "Божествена комедия" от Данте Алигиери. Той ще включва 10 парчета, разделени в три части - "Ад", "Чистилище" и "Рай".

още за:

Sepultura


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


nikson 14.09.2005 19:00:56 отговори + 0 0
Toia 4eren maimun da go mahat 4e lo6o mi stva.Negar i metal-magare i kosmos. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pecado 14.09.2005 11:19:39 отговори + 0 0
Aз си харесвам Сепултура и без Макс, ама Roorback си беше директно посредствен и бездушен, според мен, за разлика от експерименталния Nation. =))) Moже и нещо много яко да направят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".