SEPULTURA се разделят с барабаниста си, обявяват заместник

28 фев 2024, 07:44 ч. 814 / 7 3
пред./следв.

   Дни преди началото на репетициите за прощалното турне на SEPULTURA барабанистът Eloy Casagrande (на снимката) е съобщил, че напуска групата, за да се "посвети на друг проект". Според непотвърдени слухове е възможно той да се присъедини към SLIPKNOT.

   SEPULTURA обаче имат насрочени дати за 18-месечна световна обиколка, на която ще си вземат "сбогом" с феновете. Зад барабаните на концертите ще бъде виртуозът Greyson Nekrutman (SUICIDAL TENDENCIES).

   От лагера на бразилските траш метъл легенди коментират, че Eloy е напуснал без предупреждение и незабавно е прекъснал всякакви връзки със SEPULTURA. Той се присъедини към бандата само на 20 години през 2011-а. През 2014-а на шоуто в София, част от юбилейното турне за 30-годишнината на групата, ги гледахме именно с Casagrande.

   Прощалното турне на SEPULTURA започва този петък, 1 март, с концерти в родната на бандатаа Бразилия. Към момента датите за Европа са през есента на 2024-а.

 

Eloy Casagrande



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванко от Монтана 29.02.2024 08:14:51 отговори + 3 0
your dechka:
Албума се казва Kairos .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

your dechka 29.02.2024 06:57:19 отговори + 2 3
Абсолютно никакъв смисъл от този франчайз, след като Макс напусна. Да не говорим след напускането на Игор....някой да посочи едно значимо нещо след напускането на Макс. Моля ви, само едно искам, не две, не три. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 28.02.2024 07:57:13 отговори + 11 0
Винаги съм подкрепял решението им да продължат и след напускането на Макс Кавалера. Имат и добри неща след това. Обаче решението им за прощално турне и приключване с групата, вероятно е най-доброто, което могат да направят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".