SEPULTURA започнаха записите за новия си албум

19 май 2008, 22:58 ч. 171 / 5 3
пред./следв.
SEPULTURA са влезли в студио, за да започнат записите за новия си албум. Както знаете, това ще е поредната концептуална творба на групата, този път базирана на "Портокал с часовников механизъм" от Антъни Бърджес. Дискът се очаква през октомври от "SPV Records".

още за:

Sepultura


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


hades 20.05.2008 15:42:57 отговори + 0 0
Sepultura винаги са били име! И няма случайни хора там! Последните албуми също не са лоши, но за да разберете това и да дадете някакво мнение изобщо трябва да ги чуете... съмнявам се, че някой от ултра дай - хард металчетата, които само храните по тая банда сте го правили някога (слушането на последните албуми на Сепултура) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 20.05.2008 11:05:39 отговори + 0 0
Айде стига сега - последната тава си е доста яка. Това, че Max и Igor ги няма, не значи, че албумите на Sepultura не може да са силни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 20.05.2008 10:20:37 отговори + 0 0
Ех, помня навремето, имаше една друга група, която също се казваше Сепултура, много яка музика правеха, обаче се затриха. Сега само името е общото между тез хорица и Сепултура. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".