Сериозни промени в състава на ROTTING CHRIST

17 окт 2012, 15:14 ч. 375 / 5 1
пред./следв.
Екстремните гръцки метъли ROTTING CHRIST преминават през период на кадрови промени. Само имената на братята Tolis ще бъдат вписани в книжката към новия албум на бандата, над който работят в "Devasoundz Studios" в Атина. Междувременно, докато са сериозно напреднали със записите, Sakis и Themis направиха едно специално и неочаквано като дестинация шоу. На концерт в Измир, Турция на "Egerockder Festival" на 13 октомври, като попълниха оределия състав на бандата със сесийни музиканти. Новите лица са съответно George Emmanuel – познат от VALET PARN, където свири на китара с брата на Fotis ot SEPTICFLESH – Steve Venardo, който е вокалист в младата група. George участва също в проекта на Chris от SEPTICFLESH CHAOSTAR, а и работи като продуцент, когато не е на турне със SEPTICFLESH като китарен техник. С не толкова голям опит е новият басист. Младокът се казва Vagelis Karzis (Van Ace) и също има своя банда – FULL HOUSE BREW CREW, в която свири на китара и е вокалист. Преди да издадат албума през пролетта на 2013 г. ROTTING CHRIST имат в графика си до края на тази година ноемврийско европейско турне "Black Darkness Over Europe", заедно с CRADLE OF FILTH и GOD SEED; пътуване до Щатите в началото на декември, където са част от внушителния списък на луксозния метъл круиз "Barge To Hell" и др.

   Новината е предоставена от Албена Цолова-Бета.

Източник: MetalHammer.bg
Rotting Christ

още за:

Rotting Christ


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 18.10.2012 23:13:35 отговори + 0 0
Браво на Албена Цолова- Бета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".