Серия от промо-партита в страната по повод "Rosenrot" на RAMMSTEIN

10 ное 2005, 20:55 ч. 209 / 12 4
пред./следв.
Серия от партита, посветени на издаването на новия албум на RAMMSTEIN "Rosenrot", стартира от 12 ноември в столичния клуб "Три уши". Вечерта е организирана специално за многобройните фенове на немската група в България, които очакват с нетърпение всеки нов диск. До този момент те не са имали шанса да гледат любимата си група на живо в България, но затова пък ще могат да чуят всички песни от "Rosenrot" с максимална мощност и качество на клубния саунд, недостижим за домашните им уредби. За добрия звук ще се грижи M.O.S. Krindo ("Sturm und Drang"), а всеки почитател на RAMMSTEIN ще получи визитка с надпис "Rammstein fan" и имиджа на новия албум.
   Следващото "Rosenrot Release Party" ще на 9 декември в клуб "Зона 51", Варна, а до дни ще бъде потвърдено и точното място на партито в Пловдив.
   Във всеки от клубовете ще може да се закупи "Rosenrot" на RAMMSTEIN на преференциална цена от 10 лв.
   За повече информация около новия албум на групата и промо-партитата около издаването му можете да посетите официалния български сайт на "Rosenrot" - www.rammstein.dir.bg.

още за:

Rammstein


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Satyr 10.11.2005 23:30:05 отговори + 0 0
Не е "Subway", това също е клуб под земята, но се намира на едноименната улица - "Три Уши", в непосредствена близост до "О.Ч.З.". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bobi 10.11.2005 23:22:40 отговори + 0 0
kade e tova 3 u6i.ne e li sabway i tri u6i edno i sa6to.tam v edin podlez do borisovata gradina

machinehead21@abv.bg
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 10.11.2005 21:43:01 отговори + 0 0
По-скоро юначна проява на професионализъм ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.11.2005 21:36:08 отговори + 0 0
Bravo ve - v magazina vi Rosenrot e 14 lv, a puskate info otkude da se zeme za 10 :-P
Yunaci!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".