Serj Tankian приключва работата по третия си соло албум

2 апр 2012, 17:42 ч. 173 / 2 4
пред./следв.
В момента Serj Tankian (SYSTEM OF A DOWN) е в собственото си "Serjical Strike Studios" в Лос Анджелис и полага финалните щрихи по новия си, трети поред самостоятелен албум. Дискът ще носи заглавието "Harakiri" и ще излезе през предстоящото лято чрез "Serjical Strike"/"Reprise Records".
Serj Tankian

още за:

Serj Tankian


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


3apu 3.04.2012 19:09:05 отговори + 0 0
именно за това слагам кавичките, защото групата хем я има, хен я няма... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.04.2012 09:43:06 отговори + 0 0
благодарско на Зари за информацията Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani_soad 2.04.2012 23:50:52 отговори + 0 0
Как така "бивши" бе, Зари Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

3apu 2.04.2012 18:13:41 отговори + 0 0
Това се знае отдавна, също важи и за останалите "бивши" членове на SOAD. Вторият вокал и китарист Дарън Малакян и барабаниста Джон Долмаян също са завършили записите на вторият албум на Scars Of Broadwey, също така тази година се очаква и албум и на Achozen (басиста Шаво Одаджан + RZA от Wu-Tang Clan) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".