Serj Tankian работи по нов мюзикъл за Прометей

22 май 2008, 22:26 ч. 109 / 3 1
пред./следв.
Според Spinner.com, вокалистът на SYSTEM OF A DOWN Serj Tankian работи заедно с автора на пиеси Steven Sater по нов мюзикъл, наречен "Prometheus Bound" (Прикованият Прометей). Tankian има готови вече осем парчета за произведението, което, както личи от заглавието, ще бъде базирано на класическата гръцка трагедия за Прометей. Според легендата, след като открадва огъня от Олимпийските богове и го дава на хората, Прометей е наказан с вечни мъки и прикован на скала в планината Кавказ. Тя се намира на днешната територия на Русия, Грузия, Азербайджан, Турция, Иран и Армения, откъдето са и корените на Tankian.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Creech 23.05.2008 05:36:36 отговори + 0 0
Niceee Тоя серж не си поплюва ебати човека пак е с някви гранд идеи :О Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".